Acest website folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor.

PAGINĂ ÎN CONSTRUCȚIE!

Termeni și condiții
 
Website-ul www.bdbnews.ro este proprietatea S.C. BDB MEDIA CONNECT SRL și S.C. BUNĂ DIMINEAȚA BÂRLAD SRL având ca date de identificare 38336807 - J37/719/2017 și 43053688 - J37/559/2020. Conținutul www.bdbnews.ro este protejat de prevederile legale care reglementează dreptul de autor precum și drepturile conexe dreptului de autor. Toate materialele, incluzând toate imaginile, ilustrațiile, articolele, textele, grafica, design-ul, clipuri audio-video, etc., conținute în acest website sunt proprietatea S.C. BDB MEDIA CONNECT SRL sau a deținătorilor licențelor.
 
De asemenea, atenționăm că drepturile asupra mărcii „BunaDimineataBarlad” (9, 41) sunt înregistrate și deținute de reprezentanții juridici ai acestui website și reprezentate de WEIZMANN ARIANA & PARTNERS AGENTIE DE PROPRIETATE INTELECTUALA SRL.
 
Este interzisă modificarea conținutului acestor pagini, precum și copierea, transmiterea, publicarea, reproducerea sub orice formă a conținutului materialelor prezentate pe www.bdbnews.ro, indiferent de forma pe care acestea o îmbracă, de către orice persoană, fără acordul S.C. BDB MEDIA CONNECT SRL.
 
Utilizatorii pot folosi conținutul www.bdbnews.ro doar pentru uz personal, non-comercial, sau în scopuri de informare sau educare a cititorilor, obligatoriu cu menționarea sursei.
 
În cazul în care se dorește folosirea conținutului în scopuri comerciale, vă rugăm să trimiteți o solicitare pe adresa de e-mail din josul paginii.
 
 
Pentru procesomani:

Responsabilitatea textelor publicate pe website-ul bdbnews.ro revine integral autorilor.
Articolele semnate în numele unor colective (redacţii, asociaţii, agenţii de presă, partide, societăţii comerciale, ONG-uri etc.) implică responsabilitatea comitetelor de conducere (executive) sau, după caz, liderilor respectivelor organizaţii.

Dacă cineva se simte lezat de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

Redacţia îşi rezervă dreptul de a face publice eventualele plângeri, procese de "calomnie" şi, desigur modalitatea noastră de acţiona, în cazul reclamaţiilor nefondate.


Politica editorială BDBNEWS.RO

Ne propunem să respectăm dreptul la informare, aşa cum prevede Rezoluţia Consiliului Europei 1003/1993.

Informaţiile reproduc declaraţiile reprezentanţilor instituţiilor deconcentrate, oameni politici, alte evenimente.

Ştirile se disting de opinii, iar acestea vor fi formulate în mod sincer, cu argumente.

Pentru că nu încurajăm calomnia prin presă, putem folosi pamfletul, satira, ca formă de critică a slăbiciunilor individuale.

Ne rezervăm dreptul de a nu publica orice declaraţie de presă, afirmaţie, a oamenilor politici, dacă în urma
unei analize, se constată că e ilogică ori lipsită de interes.


Pentru secțiunile site-ului care pot cuprinde opinii ale cititorilor, răspunderea asupra conținutului opiniilor revine în întregime autorilor acestora.

De asemenea, ne rezervăm dreptul de a nu ne prezenta la toate conferinţele, evenimentele organizate de partidele politice. NU putem fi acuzaţi de propagandă politică, dacă acţiunea unei organizaţii politice nu trece de "selecţia informaţiilor".
În cazul declaraţiilor persoanelor publice, responsabilitatea juridică le revine în totalitate.

Evenimentele, faptele unei persoane, urmările acestora vor fi prezentate ca atare, fără a distorsiona realitatea.

Atunci când bdbnews.ro menţionează "surse credibile, dar dificil de abordat" înseamnă că le protejăm identitatea din motive serioase, din dorinţa de a nu le expune presiunilor în exercitarea profesiei.

Întrucât bdbnews.ro a fost sursă de informare pentru majoritatea publicaţiilor locale, pentru un impact mediatic pozitiv, putem colabora fără probleme și cu alte canale de informare.

Top