Acest website folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor.

PAGINĂ ÎN CONSTRUCȚIE!

Poporul român și „empatia” abandonului...

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

S-au ascuns, ca șobolanii! Stiti ce-i aceea „empatie "? Ca să lămurim chestiunea impreună, o să vă spun că „empatia" este atitudinea de a te pune in situatia altuia. Adică, dacă tu ești bine dar ai in față un bolnav, să arăți cu sentiment că-ți pasă!

Președintele României, pe care l-am votat, n-are nici un fel de "empatie" cu durerea care s-a lăsat peste țărișoara noastră. Acesta este adevărul și-mi pare rău! De fapt, nici un om politic din România nu se preface credibil ca suferă alături de popor. Să fie atât de nesimtiți, că altfel nu-i pot numi? Unde-i inima pe care o purta in piept Veorica in marea campanie de alegere a Președintelui?

Unde-i Ponta, Nastase, Băsescu, Ciolacu și tot atâtia alții care au supt sângele poporului ani si ani de zile? Au făcut ei săptămânile acestea de amărăciune vreun gest de donație, au dat vreun ajutor?

S-au dus ei cu vreun coșulet de merinde pe la vecinii batrâni? N-ai să vezi! Au dispărut, cum dispare puful de păpădie, când o sufli. Unde sunt guralivii, din oricare partid ar fi ei?

Care sunt acțiunile lor? Ce fac ei pentru popor... poporul ăla tâmpit care le-a dat voturile și căruia ii vor cere iarăși voturile curând? Habar nu am! S-au ascuns, ca șobolanii!

e-max.it: your social media marketing partner

Adaugă comentariu

ATENȚIE! BDB NEWS militează pentru exprimare civilizată și își rezervă dreptul de a șterge/edita comentariile care depășesc limitele limbajului civilizat, comit atacuri la persoană precum și comentariile cu tentă antisocială, caracter rasist sau xenofob.


Codul de securitate
Actualizează

0
0
0
s2sdefault
Top