Acest website folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor.

PAGINĂ ÎN CONSTRUCȚIE!

Planeta cobailor. Cobaii suntem noi.

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

Sa fiu bine inteleasa, din prima fraza : pandemia asta este…nu pare…este scenariul filmului Planeta maimutelor. Numai ca mortii nu sunt actori care se prefac. Mortii sunt morti si nu mai incap decât in gropi comune, vezi America.

Eu nu vad filme. Eu manânc filme, din pruncie. Chiar si asa, nu mi s-a aprins nici un beculet,nu mi-a tresarit nici o circumvolutiune in 2011 când am vazut Planeta maimutelor-Originea. Nici la cel de-al doilea film, Planeta maimutelor- Revolta, n-a tresarit muschiul numit creier. Voiam sa cred ca fictiunea isi cunoastea lungul nasului si ramânea acolo, in poveste, nicidecum ca va sparge pânza si va cobori in realitate,in viata noastra in ano domini 2020. Bill Gates inca nu-si spusese opinia, aia care da loc multor conversatii acum. Filmul insa… filmul era vizionat in toata lumea,in toata splendoarea scenariului,care a fost si premiat,numai ca nimeni,absolut nimeni nu l-a luat in serios. Asa cum nici astazi multi nu iau in serios ca in alte familii mor oameni din cauza coronavirus. Pe principiul : daca mie nu mi se intâmpla,nu ma intereseaza. Ca si cum ar vedea un film.

Pentru cei care nu manânca filme pe pâine, ca mine, sa intru in detalii. Asadar, un cercetator are un tata bolnav de Alzeimer. Lucreaza intr-un centru  care face experimente si are toate facilitatile sa experimenteze pe maimute descoperirile pe care le face. Doar ca ceea ce da rezultate iesite din comum pe maimute, ucide oamenii. Este suficient sa fie expus un laborant,care inspira aerosolul experimentat si tragedia se instaleaza,bine merçi in toata lumea. Laborantul va stranuta in fata unui pilot de avion si pilotul va purta oriunde in lume un virus care va ucide fara mila milioane si milioane de oameni. Exact,ca in realitatea noastra. Pe de alta parte,unii oameni vor dezvolta imunitate. Sunt adunati in mici colonii si se cauta unii pe altii,pe tot intinsul globului. Va sunt cunoscute imaginile,mortii ? Filmul a luat locul vietii noaste. Este real !

Dar,cireasa de pe coliva României vine de la Cernobili. In persoana unui dobitoc,numit om,care ca sa se distreze a dat foc vegetatiei din preajma reactorului nuclear dezactivat. Doar ca radioactivitatea persista din 1986 in toate cele,in buruienile uscate,in pamânt,in ziduri…Focul pus a ridicat un nor incarcat de radioactivitate de 16 % mai mare decât era. Românii credinciosi ar trebui sa lase sfintele Paste deoparte,ca oricum traditia va fi respectata la anul,in conditii mai bune, si sa se roage ca radioactivitatea sa nu se suprapuna peste coronavirus. Ce scenariu de film de groaza si teroare ar iesi ! Milionara m-as face,in alta viata,in alta galaxie,daca apuc sa traiesc !

e-max.it: your social media marketing partner

Adaugă comentariu

ATENȚIE! BDB NEWS militează pentru exprimare civilizată și își rezervă dreptul de a șterge/edita comentariile care depășesc limitele limbajului civilizat, comit atacuri la persoană precum și comentariile cu tentă antisocială, caracter rasist sau xenofob.


Codul de securitate
Actualizează

0
0
0
s2sdefault
Top