Acest website folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor.

Din 2016, Bârladul va avea aeroport și linie de Metrou…

Evaluare utilizator: 3 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Conferință de presă cu ștaif vinerea trecută la Primăria Bârlad, menită să impresioneze prin prezență, care a avut ca obiect de „laudă”, șoseaua de centură  a orașului.

De doi deputați, doi directori, un primar, un viceprimar, un președinte de Consiliu Județean și un ministru, a fost nevoie vineri ca să se facă anunțul despre o documentație care e gata pentru a fi propusă o licitație pentru ruta ocolitoare a Bârladului.

De cel puțin zece ori, în ultimii zece ani s-a tot discutat despre cât de „gata” și „aproape” e acest proiect ca să devină realitate. Nu puține sunt și zvonurile despre persoane din administrația locală sau județeană, ce au cumpărat terenuri pe axa unde va trece ruta ocolitoare, în speranța că statul îi va despăgubi cu vârf și îndesat după expropriere...

Poate că mulți bârlădeni nu vor observa un aspect important: toate aceste promisiuni vin întotdeauna cu câteva luni înainte de alegerile locale și imediat după, apar acele argumente „noi am incercat…, ne-am dat interesul…, l-am adus și aici să vă vorbească…”.

Așa că, în ton cu promisiunile de canalizare pentru Podeni și Munteni, șoseaua de centură și asfaltare a mai multor străzi care nu se află la vedere în buricul târgului, cu siguranță nu ar mai mira pe nimeni să audă promisiuni de genul că Bârladul va avea aeroport sau linie de metrou.

S-au câștigat mandate de primar cu aceste promisiuni și se vor mai câștiga, pentru că memoria colectivă a alegătorului este scurtă. Cel puțin a bârlădeanului de rând. Altfel nu se explică de ce, după mai bine de 20 de ani, orașul are încă străzi neasfaltate și fără canalizare, nu are o șosea de centură și arată mai rău decât înainte de 1989...


e-max.it: your social media marketing partner

Adaugă comentariu

ATENȚIE! BDB NEWS militează pentru exprimare civilizată și își rezervă dreptul de a șterge/edita comentariile care depășesc limitele limbajului civilizat, comit atacuri la persoană precum și comentariile cu tentă antisocială, caracter rasist sau xenofob.


Codul de securitate
Actualizează

0
0
0
s2sdefault
Top