Poporul român și „empatia” abandonului…

Written by on April 12, 2020

S-au ascuns, ca șobolanii! Stiti ce-i aceea „empatie “? Ca să lămurim chestiunea impreună, o să vă spun că „empatia” este atitudinea de a te pune in situatia altuia. Adică, dacă tu ești bine dar ai in față un bolnav, să arăți cu sentiment că-ți pasă!

Președintele României, pe care l-am votat, n-are nici un fel de “empatie” cu durerea care s-a lăsat peste țărișoara noastră. Acesta este adevărul și-mi pare rău! De fapt, nici un om politic din România nu se preface credibil ca suferă alături de popor. Să fie atât de nesimtiți, că altfel nu-i pot numi? Unde-i inima pe care o purta in piept Veorica in marea campanie de alegere a Președintelui?

Unde-i Ponta, Nastase, Băsescu, Ciolacu și tot atâtia alții care au supt sângele poporului ani si ani de zile? Au făcut ei săptămânile acestea de amărăciune vreun gest de donație, au dat vreun ajutor?

S-au dus ei cu vreun coșulet de merinde pe la vecinii batrâni? N-ai să vezi! Au dispărut, cum dispare puful de păpădie, când o sufli. Unde sunt guralivii, din oricare partid ar fi ei?

Care sunt acțiunile lor? Ce fac ei pentru popor… poporul ăla tâmpit care le-a dat voturile și căruia ii vor cere iarăși voturile curând? Habar nu am! S-au ascuns, ca șobolanii!


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background