Un gunoi ce-și zice bărbat!

Written by on January 11, 2016

Am fost tânara si impetuoasa cândva si sigur am instigat instinctele animale ale celor care au infatisare de oameni, dar care sunt niste curci plouate, incapabile sa cucereasca o fata, sa aiba sentimente, sa fie oameni.

Imi amintesc o seara de iarna la Casa de Cultura… Dans, veselie, tinerete. Am iesit sa iau o gura de aer si-un golan vestit la vremea aceea… Lula… aparut de nu-stiu-unde mi-a soptit: “pleaca acum, esti in pericol !“  

Puteam sa fiu victima unui viol, puteam sa fiu fata despre care unii spun ca ea este vinovata prin comportament si imbracaminte ca a provocat violul! Pe mine m-a ferit soarta, nu acelasi lucru pot spune despre fata care a fost violata zilele trecute de un designer local…

Da, stiu, noi,femeile suntem de vina! Arabii le camufleaza pe femei de sus pâna jos, acuzând ca chiar si din priviri o femeie poate provoca un barbat! Nici părul nu si-l pot arata, decât sotului ! Sa fim seriosi ! Da´, ce, barbatii sunt alcatuiti din terci, sunt niste mamaligi? N-au creier, nu au capacitatea de a decide intre ce-i bine si ce nu-i bine sa faca?

Inseamna ca, prin nasterea oricarui baiat sunt adusi pe lume monstri? Nu cred nimic din toate astea ! Sunt sigura ca sta in puterea fiecaruia sa ia o decizie.

Cât despre viol… Esti mai mult decât prost, violatorule!

Tot ce-ai facut a fost intentionat. Nu-i asa ca fata ti-a tinut piept si n-avut alta cale s-o cuceresti ? Ai crezut ca prin viol o vei domina?

Ti-ai violat mama, in momentul când ai violat copila asta ! Chiar ma intreb cum te mai poate privi in ochi mama ta, stiind ca ai abuzat de-o copila? Chiar daca din gura, mama este de partea ta, te asigur ca o sa aiba cosmaruri de-acum incolo.Ti-ai aranjat familia!

Designer-ul lui peste, asta esti ! Felicitari ! Eu, cel putin o sa ma tin scai de tine pâna ce o sa aud ca ai fost condamnat la inchisoare. Am incredere in justitie dar am incredere si in oameni, asa ca nu o sa stau cu mâinile incrucisate sa te vad cum te feliciti ca ai violat un om, gunoi ce esti ! Poti fi feciorul oricarui potentat… pentru mine esti un zero barat si o sa ma asigur ca pâna ce nu-ti vei incasa pedeapsa nu voi avea tihna.

Tu, violatorule, poti dormi linistit, că eu veghez!Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background