Veorica a glăsuit: „Lupt împotriva unei țări în care să se regăsească toți românii” (!?)

Written by on noiembrie 17, 2019

EDITORIAL. Blestem pe capul nostru, femeia asta împinsă de Dragnea în fruntea Guvernului României, care se vede Președintele Țării mele!

Vin și te întreb,popor român: ai uitat ? Viorica Dancila se da patrioată, se face uită ce i-a făcut Codruței Kovesi : “Niciodată, niciodată, nu vom merge în afară granițelor criticăm un român care ocupă o funtie de conducere.”

A pălit-o uitarea,cum pe 25 Septembrie 2019, a dat ordin, România prin ambasadorul sau la Uniunea Europeană, Luminița Odobescu voteze împotriva Codruței Kovesi. Numai nu mor caii,când vor câinii, și președinții grupurilor politice din Parlamentul European au aprobat numirea Codruței Kovesi în funcția de procuror șef al Parchetului European.

Adică, dragă Veorica, Codruța se va ocupă cu anchetarea fraudelor cu banii europeni și, iată ce zice Raportul Oficiului European de Lupta Antifraudă : “ În România, în anul 2018 au fost constatate 114 fraude pe fondurile europene pe agricultură în suma de 16.315.183 de Euro și 3 fraude pe fondurile pentru pescuit și acvacultură în valoare de 35.861.623 Euro” .

România n-are spitale, nu s-au modernizat satele și comunele ,n-are autostrăzi, n-are cale ferată reabilitatăȘtim cu toții cum stau lucrurile în spitalele mizerabile, pline de gândaci,ale căror imagini înfioară doar vazându-le la știri,darămi-te fii nevoit le trăiești aevea.

“Programul de guvernare al P.S.D arată între 2017-2020 urmau se construiască 8 spitale regionale și unul republican (…) cu un cost total de 3,5 miliarde de Euro.“ Ce-a făcut Guvernul Dancila în acest sens ? Nimic !

Cabinetul Dăncilă a renunțat mai inaugureze vreun spital în actuală guvernare. Toate promisiunile au rămas doar pe hârtie, sunt în studiu, încă se mai lucrează la documentație. Uniunea Europeană a alocat un fond destinat sănătății de 8 miliarde de Euro, din care România nu a știut profite absolut deloc. Germania, Polonia, Croația și Ungaria sunt marile beneficiare ale acestui fond. Comisarul european, românca Corina Crețu a avertizat Guvernul României, într-o scrisoare oficială, despre riscul de a pierde finanțarea europeană, dacă nu este depus nici un proiect.

A fost acuzată trădătoare de partid, fiind membră P.S.D. și de Țară cu încuviințarea Vioricăi Dancila, fără îndoială : “Nu va ascund sunt foarte afectată de atacurile provenite din interiorul partidului căruia i-am dedicat 30 de ani din viață mea. Un partid în care am crezut și am sperat poate îmbunătăți viață oamenilor. Din păcate, a devenit mai rău decât mi- fi putut vreodată imagina.”

Dacă privim către România rurală,o vedem foarte puține sate și comune în care a pătruns modernizarea,iluminatul public,asfaltarea sau pietruirea drumurilor,introducerea apei canalizate. Rapoartele spun Comisia de la Bruxelles a alocat 8,13 miliarde Euro pentru dezvoltarea satelor și comunelor Țării din 2014 și pâna în 2020,din care s-au absorbit pâna în prezent 4,24 miliarde de Euro în Programul Național de Dezvoltare Locală

Unde-or fi intrat acești bani, nu se văd ? Ce aflăm este faptul Guvernul Dancila a sperat va reuși introducă sumele cheltuite de la Bugetul de Stat cu programul Național de Dezvoltare Locală pe masă Comisiei Europene pentru a primi rambursarea acestora și a astupă găurile bugetare făcute în favoarea unor lideri locali apropiați puterii politice. Dar, Comisia Europeană a refuzat la sfârsitul lunii Octombrie 2019 “cererea Guvernului Dăncilă de decontare din fondurile europene…”

Știm cu toții cum arată drumurile în în România,știe și Veorica care vrea votul nostru acum : “Românii ne spun nu am făcut destule investiții în autostrăzi,așa e.” Iarăși, putea absoarbă fonduri europene,dar a preferat nu o facă. În timpul cât a fost Prim-Ministru s-au construit 58,4 km în 2018 și “Ne propunem în acest an (2019) finalizăm 60 de km de autostrada…”

Mai, dragă, drumurile Țării, toate, sunt exact așa cum le-am preluat de pe vremea răposatului, baș, nici altele noi nu se construiesc ! Au existat fonduri la Bruxelles din care autoritățile de la București puteau reabilita nenorocirea de cale ferată care străbate în lung și în lat România.

Numai , “Guvernul Dăncilă a preferat în ultimii doi ani introducă în discuție tema parteneriatului public-privat în loc urgenteze întocmirea proiectelor și conformarea lor conform cerințelor europene pentru a primi finanțarea din partea Comisiei de la Bruxelles“ .

Ce motive avea votez Viorica Dancila Președinte ? În primul rând, eu nu accept viitorul Țării mele între pe mâna unei persoane care este mai puțin educată decât mine.

Viorica Dăncilă a trecut prin școală exact gâsca prin apă: nu s-a lipit mare lucru de ea.

Eu văd un lider într-un om superior mie, nu într-o persoană care este bășcălia internauților pentru nenumăratele gafe făcute.

dau eu votul unei persoane care afirmă ca luptaîmpotriva unei țări in care se regăsească toți românii”?


Nu uitați să vă alăturați grupului nostru de Facebook, unde putem discuta despre problemele Bârladului. Ne poți susține distribuind știrile noastre.

În lipsa unui acord scris din partea BDB News, puteţi prelua maxim 250 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background