Acest website folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor.

PAGINĂ ÎN CONSTRUCȚIE!

Lider extremist, arestat în urma incendiului în care un bebeluş a ars de viu

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

Un lider evreu extremist, Meir Ettinger, este primul individ arestat luni, după incendiul criminal în care a ars de viu un bebeluş palestinian în Cisiordania, vineri, au anunţat luni serviciile de securitate israeliene, relatează AFP în pagina electronică.

"Meïr Ettinger a fost arestat la Safed (în nordul Israelului), din cauza activităţilor sale în cadrul unei organizaţii evreieşti extremiste", a declarat pentru AFP o purtătoare de cuvânt a Shin Beth, serviciile israeliene de securitate internă.

Ettinger, în vârstă de douăzeci şi ceva de ani, a fost arestat "pentru crime naţionaliste", a declarat purtătoarea de cuvânt pentru AFP, fără să precizeze dacă este suspectat că este implicat în mod direct în declanşarea incendiului de vineri sau dacă este vorba despre alte violenţe cu caracter rasist.

Potrivit presei israeliene, el ar fi suspectat că este liderul unei mici grupări responsabile de incendierea, pe 18 iulie, a Bisericii Înmulţirii Pâinilor şi Peştilor, pe malul Lacului Tiberiad, unul dintre cele mai importante lăcaşe creştine.


Gândul.info

e-max.it: your social media marketing partner

Adaugă comentariu

ATENȚIE! BDB NEWS militează pentru exprimare civilizată și își rezervă dreptul de a șterge/edita comentariile care depășesc limitele limbajului civilizat, comit atacuri la persoană precum și comentariile cu tentă antisocială, caracter rasist sau xenofob.


Codul de securitate
Actualizează

0
0
0
s2sdefault
Top