Acest website folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor.

PAGINĂ ÎN CONSTRUCȚIE!

Galaxy S7 - data de lansare oficială

Evaluare utilizator: 0 / 5

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Confirmând zvonurile de până acum, Samsung a anunţat un eveniment Unpacked pentru această lună, în cadrul căruia vor fi prezentate mai multe produse de prim rang, printre care şi noul smartphone Galaxy S7.

Fără a dezvălui mare lucru , compania sud-coreeană a dat publicităţii un nou teaser video, în care poate fi observat headset-ul Gear VR în timp ce este pregătit pentru o sesiune de realitate virtuală.

Totuşi, nu acesta va fi subiectul principal, clipul publicat în paginile YouTube conţinând tag-ul #TheNextGalaxy şi o descriere cu trimitere la subiectul smartphone: ˝Pregăteşte-te să regândeşti ceea ce poate face un telefon„.

Fără loc de interpretări, clipul dezvăluie că următorul smartphone din seria Galaxy va fi prezentat oficial în data de 21 februarie, cu o zi înainte de startul expoziţiei Mobile World Congress 2016, organizată la Barcelona. Urmând prezentării oficiale, Galaxy S7 este aşteptat să ajungă în oferta magazinelor din Statele Unite şi Europa începând cu data de 11 martie.


Sursa:engadget.com

e-max.it: your social media marketing partner

Adaugă comentariu

ATENȚIE! BDB NEWS militează pentru exprimare civilizată și își rezervă dreptul de a șterge/edita comentariile care depășesc limitele limbajului civilizat, comit atacuri la persoană precum și comentariile cu tentă antisocială, caracter rasist sau xenofob.


Codul de securitate
Actualizează

0
0
0
s2sdefault
Top