Acest website folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor.

Au drogat un oraş întreg, după ce au ars 3,3 tone de marijuana

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

Mai mulţi locuitori din Jakarta, Indonezia, au experimentat stări de euforie după ce poliţiştii au ars 3,3 tone de marijuana şi alte droguri confiscate.

Oamenii legii trebuiau să distrugă 3,3 tone de marijuana, în valoare de 1 milion de dolari, confiscată anterior de la traficanţi. Unii dintre poliţişti au purtat măşti, însă au uitat să-i informeze pe localnicii din zonele adiacente că fumul ar putea să-i afecteze.

Astfel că numeroşi rezidenţi s-au plâns de dureri de cap şi ameţeală, şi au mărturisit că s-au simţit "neobişnuit". La acţiunea demonstrativă a autorităţilor au participat o serie de oficiali locali şi mai mulţi jurnalişti. "Am avut o durere de cap pentru că nu am purtat masca", a mărturisit un localnic. De asemenea, un jurnalist a afirmat că a fost nevoit să se aşeze şi să bea o ceaşcă de ceai pentru a-şi reveni.

Pe lângă cantitatea de marijuana distrusă, poliţiştii au mai aruncat în foc 1,8 kg de amfetamine cristal şi peste 2500 de pastile de ecstasy, conform bzi.ro.


e-max.it: your social media marketing partner

Adaugă comentariu

ATENȚIE! BDB NEWS militează pentru exprimare civilizată și își rezervă dreptul de a șterge/edita comentariile care depășesc limitele limbajului civilizat, comit atacuri la persoană precum și comentariile cu tentă antisocială, caracter rasist sau xenofob.


Codul de securitate
Actualizează

0
0
0
s2sdefault
Top