Au drogat un oraş întreg, după ce au ars 3,3 tone de marijuana

Written by on April 15, 2016

Mai mulţi locuitori din Jakarta, Indonezia, au experimentat stări de euforie după ce poliţiştii au ars 3,3 tone de marijuana şi alte droguri confiscate.

Oamenii legii trebuiau să distrugă 3,3 tone de marijuana, în valoare de 1 milion de dolari, confiscată anterior de la traficanţi. Unii dintre poliţişti au purtat măşti, însă au uitat să-i informeze pe localnicii din zonele adiacente că fumul ar putea să-i afecteze.

Astfel că numeroşi rezidenţi s-au plâns de dureri de cap şi ameţeală, şi au mărturisit că s-au simţit “neobişnuit”. La acţiunea demonstrativă a autorităţilor au participat o serie de oficiali locali şi mai mulţi jurnalişti. “Am avut o durere de cap pentru că nu am purtat masca”, a mărturisit un localnic. De asemenea, un jurnalist a afirmat că a fost nevoit să se aşeze şi să bea o ceaşcă de ceai pentru a-şi reveni.

Pe lângă cantitatea de marijuana distrusă, poliţiştii au mai aruncat în foc 1,8 kg de amfetamine cristal şi peste 2500 de pastile de ecstasy, conform bzi.ro.Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background