Un polițist aruncă bomba: Tupac nu e mort!

Written by on septembrie 25, 2015

Un poliţist aflat pe patul de moarte dă apă la moară teoriilor conspiraţiei formulate în ultimii 19 ani de fanii rapperului Tupac Shakur.

Tupac Amaru Shakur, cunoscut sub numele de 2Pac, unul dintre cei mai controversaţi artişti americani, a fost împuşcat pe 7 septembrie 1996, când pleca de la un meci de box dintre Mike Tyson şi Bruce Seldon în Las Vegas.

Rapperul a ajuns în stare gravă la spital, iar după şase zile a murit, la vârsta de 25 de ani, în timp ce asasinul său nu a fost prins nici până astăzi. Cel puţin aceasta este varianta oficială pe care aproape toată lumea o ştie.

Fanii săi însă au fost convinşi în tot acest timp că artistul este încă în viaţă şi că acesta doar şi-ar fi înscenat moartea pentru a scăpa de problemele cu rivalii săi. Declaraţia şocantă a unui poliţist aflat pe patul de moarte le dă apă la moară acestora!

David Meyers, un agent pensionat, care îşi trăieşte ultimele zile, a declarat că nu vrea să moară înainte să îşi descarce conştiinţa, aşa că a mărturisit că ar fi şi primit o mită uriaşă pentru a-l ajuta pe rapper să îşi însceneze moartea.

50.000 $ pentru un cadavru

“Lumea trebuie să afle ce am făcut. Mi-e ruşine că am lăsat pe cineva să îmi cumpere onoarea, dar nu pot să mor aşa”, ar fi declarat poliţistul, care spune că a primit 1,5 milioane de dolari pentru a lua parte la scenariu.

Acesta susţine că alte aproape 30 de persoane ar fi ajutat, iar unul dintre complici ar fi făcut rost şi de un cadavru care să semene cu cel al artistului, pentru suma de 50.000 de dolari. Declaraţiile sale nu au fost verificate de colegii din poliţie, însă au fost suficiente pentru a turna gaz pe foc printre fanii adepţi ai teoriilor conspiraţiei.

Shakur nu este prima vedetă ai cărei fani ignoră complet varianta morţii. La scurt timp după decesul lui Michael Jackson au apărut zvonuri că artistul şi‑ar fi înscenat moartea ca să scape de datoriile imense, iar Elvis Presley ar fi recurs la aceeaşi soluţie pentru a-şi creşte vânzările la albume.


Sursa: Libertatea.ro


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background