Acest website folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor.

PAGINĂ ÎN CONSTRUCȚIE!

VIRALUL SĂPTĂMÂNII: Femei rrome închise de angajații LIDL în țarcul unui tomberon

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

Un clip postat pe rețelele de socializare a devenit viral și a stârnit numeroase controverse între utilizatori. Angajații care au postat imaginile se amuză pe seama celor două femei, ba chiar unul dintre ei încearcă să-i imite țipetele.

Totul s-a petrecut în localitatea italiană Follonica din centrul Italiei, unde se pare că femeile de etnie rromă cu cetățenie română, scotoceau după resturi alimentare la tomberoanele din curtea interioară a unui supermarket Lidl.

Angajații le-au surprins în interiorul țarcului ce împrejmuiește tomberonul și le-au închis, după care le-au filmat cu telefonul mobil. Amuzamentul lor pe seama celor două femei a stârnit comentarii acide la adresa lor dar și comentarii de „solidaritate”.

Conform presei din peninsulă, angajații respectivi au fost reclamați și sunt anchetați acum de autoritățile italiene pentru infracțiunea de lipsire de libertate.


Distribuie pe Facebook acest articol
pentru a putea fi citit şi de prietenii tăi!

e-max.it: your social media marketing partner

Adaugă comentariu

ATENȚIE! BDB NEWS militează pentru exprimare civilizată și își rezervă dreptul de a șterge/edita comentariile care depășesc limitele limbajului civilizat, comit atacuri la persoană precum și comentariile cu tentă antisocială, caracter rasist sau xenofob.


Codul de securitate
Actualizează

0
0
0
s2sdefault
Top