Acest website folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor.

PAGINĂ ÎN CONSTRUCȚIE!

Proiect de lege: Vecinii gălăgioși și „bormașina-man” vor fi amendați mai ușor!

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

Conform unui proiect de lege depus în parlament, vecinii gălăgioși ar putea fi amendați pe viitor cu sume de până la 1500 de lei. Polițiștii vor fi cei care vor măsura nivelul de zgomot, cu aparate speciale ce le vor fi date în dotare, direct din locuința celui care va face reclamația.

Programul de liniște legal este supus și el modificării, cu propunere de începere de la ora 23:00 până la 07:00, iar în cursul după-amiezii urmând a se desfășura de la ora 14:00 la ora 16:00. În aceste intervale, nivelul de zgomot nu trebuie să depășească 30 de decibeli. În afara acestor intervale zgomotul poate crește până la 35 de dB, ce depășește însă această valoare constituie contravenție.

Un muncitor care taie cu un flex o bucată de gresie sau care dă găuri cu o bormașină produce un zgomot de peste 90 de decibeli. Din interiorul locuinței vecine acest zgomot poate fi perceput la o intensitate de 60-66 de dB.

În prezent programul de liniște legal este între orele 22:00 - 08:00 și după-amiaza între orele 13:00-14:00.


Îți mulțumim că urmărești materialele realizate de BDB News.

e-max.it: your social media marketing partner

Adaugă comentariu

ATENȚIE! BDB NEWS militează pentru exprimare civilizată și își rezervă dreptul de a șterge/edita comentariile care depășesc limitele limbajului civilizat, comit atacuri la persoană precum și comentariile cu tentă antisocială, caracter rasist sau xenofob.


Codul de securitate
Actualizează

0
0
0
s2sdefault
Top