Acest website folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor.

Aleșii se opun măririi alocației pentru copii. Lista rușinii (TABEL)

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

UPDATE. Plenul Camerei Deputaților a votat miercuri, 20 mai a.c. un amendament, propus de PNL, prin care alocațiile de stat pentru copii se dublează.

Amendamentul a fost propus de deputatul PNL Cristina Pocora la proiectul de lege privind aprobarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr.65/2014 pentru modificarea și completarea unor acte normative și a fost adoptat cu 98 de voturi pentru și 77 împotrivă.

Acest amendament, respins marți la Comisia de muncă a Camerei Deputaților, prevede că alocațiile pentru copii se măresc de la 42 la 84 de lei.


ȘTIRE INIȚIALĂ: Comisia de muncă şi protecţie socială din Camera Deputaţilor a respins, ieri, un proiect privind dublarea alocaţiilor pentru copii.

Legea a primit aviz negativ după ce a primit 11 voturi „împotrivă” de la deputaţii PSD, care s-a opus măririi alocaţiilor pe motiv că nu există fonduri bugetare suficiente. Proiectul a fost respins deja de Senat, iar decizia finală va fi luată de Camera Deputaţilor.

vot nominal alocatie 50 lei (descarcă)

În martie, într-un schimb de repici pe reţelele de socializare cu Alina Gorghiu, premierul Victor Ponta afirma că alocaţia lunară peste copii este de 84 de lei.

În realitate, alocaţia este de câţiva ani la nivelul de 42 de lei, în ciuda promisiunilor de dublare pe care le făceau politicienii în campaniile electorale.


e-max.it: your social media marketing partner

Adaugă comentariu

ATENȚIE! BDB NEWS militează pentru exprimare civilizată și își rezervă dreptul de a șterge/edita comentariile care depășesc limitele limbajului civilizat, comit atacuri la persoană precum și comentariile cu tentă antisocială, caracter rasist sau xenofob.


Codul de securitate
Actualizează

0
0
0
s2sdefault
Top