Acest website folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor.

Avertizarea de ploi torenţiale şi vijelii, prelungită până marţi seară

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

Avertizarea de ploi torenţiale, vijelii şi descărcări electrice a fost prelungită până marţi seară, în unele zone cantităţile de apă care vor cădea putând depăşi 30-40 de litri pe metru pătrat.

VREMEA. Potrivit unei noi informări transmise de Administraţia Naţională de Meteorologie, în după-amiaza zilei de luni şi în noaptea de luni spre marţi, în Maramureş, Crişana, Transilvania, jumătatea de vest a Munteniei şi local în nordul Moldovei, în Oltenia şi în zonele de munte vor fi intervale de timp cu instabilitate atmosferică accentuată, care se va manifesta prin averse ce vor avea şi caracter torenţial, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, izolat chiar vijelii şi căderi de grindină. Cantităţile de apă vor depăşi local 15-20 de litri pe metru pătrat şi, pe suprafeţe mici, 30-40 de litri pe metru pătrat.

În cursul zilei de marţi va mai ploua cu precădere în nordul şi centrul teritoriului, precum şi în zonele de deal şi munte, iar cantităţile de apă vor depăşi pe arii restrânse 25 de litri pe metru pătrat.

Noua informare meteorologică este valabilă până marţi, la ora 20.00.

Administraţia Naţională de Meteorologie emisese duminică o informare de instabilitate atmosferică valabilă până marţi, la ora 9.00.

În noaptea de duminică spre luni au fost sub avertizare de ploi şi vijelii Banatul, Oltenia, sudul Crişanei, sud-vestul Transilvaniei şi zonele montane aferente.


 Gandul.info

e-max.it: your social media marketing partner

Adaugă comentariu

ATENȚIE! BDB NEWS militează pentru exprimare civilizată și își rezervă dreptul de a șterge/edita comentariile care depășesc limitele limbajului civilizat, comit atacuri la persoană precum și comentariile cu tentă antisocială, caracter rasist sau xenofob.


Codul de securitate
Actualizează

0
0
0
s2sdefault
Top