Acest website folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor.

Două cutremure s-au produs marţi dimineaţă în zona Vrancea

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

Două cutremure s-au produs marţi dimineaţă în zona Vrancea, primul seism cu magnitudinea de 3,3 grade Richter a avut loc în judeţul Vrancea urmat la jumătate de oră de un seism de 3,4 grade în judeţul Buzău.

Potrivit Institutului Naţional pentru Fizica Pământului /INFP/, cutremurul din judeţul Vrancea s-a produs la ora locală 4,39 la o adâncime de 73 de kilometri, iar localităţile cele mai apropiate de epicentru au fost Mărăşeşti (29 km), Focşani (30 km), Adjud (38 km), Tecuci (44 km) şi Oneşti (46 km).

Seismul din judeţul Buzău a avut loc la ora locală 5,07 la o adâncime de 118 kilometri iar localităţile cele mai apropiate de epicentru au fost Covasna (36 km), Târgu Secuiesc (50 km), Râmnicu Sărat (51 km), Focşani (54 km) şi Buzău (60 km).

De la începutul anului 2015, în zona seismică Vrancea, au fost înregistrate două cutremure cu magnitudinea peste 4 grade pe Richter, respectiv 4,6 grade, unul având loc în data 24 ianuarie, iar celălalt pe 16 martie 2015.

Cea mai mare importantă mişcare tectonică din România în ultimii ani a fost înregistrată în 2014, pe 22 noiembrie, când s-a produs un cutremur de 5,7 grade pe scara Richter, transmite Agerpres.


e-max.it: your social media marketing partner

Adaugă comentariu

ATENȚIE! BDB NEWS militează pentru exprimare civilizată și își rezervă dreptul de a șterge/edita comentariile care depășesc limitele limbajului civilizat, comit atacuri la persoană precum și comentariile cu tentă antisocială, caracter rasist sau xenofob.


Codul de securitate
Actualizează

0
0
0
s2sdefault
Top