Acest website folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor.

Rețeaua de socializare Facebook a căzut!

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

28 septembrie 2015 - Rețeaua de socializare Facebook a picat luni seara, în jurul orei 22.00, atât versiunea pentru desktop cât și cea mobilă, neputând fi accesată pentru mai bine de 60 de minute.

Imediat după ora 21:00, site-ul www.facebook.com a fost inaccesibil de câteva ori, iar după ora 22:00, site-ul a devenit complet nefuncțional pentru timp de mai bine de o oră.

Este a treia cădere majoră pentru Facebook în numai trei săptămâni.

La nivel mondial, aproximativ un miliard de oameni folosesc rețeaua de socializare. În România sunt în jur de 8 milioane de utilizatori.


24 septembrie 2015 - Rețeaua de socializare Facebook a picat joi seara, în jurul orei 19.30, atât versiunea pentru desktop cât și cea mobilă.

Timp de aproximativ 30 de minute, utilizatorii rețelei de socializare nu au putut accesa platforma Facebook. În tot acest timp, pe ecrane a apărut un mesaj care atenționa că se lucrează la remedierea defecțiunii.

Încă nu se cunosc cauzele pentru care site-ul de socializare a căzut.


e-max.it: your social media marketing partner

Adaugă comentariu

ATENȚIE! BDB NEWS militează pentru exprimare civilizată și își rezervă dreptul de a șterge/edita comentariile care depășesc limitele limbajului civilizat, comit atacuri la persoană precum și comentariile cu tentă antisocială, caracter rasist sau xenofob.


Codul de securitate
Actualizează

0
0
0
s2sdefault
Top