Acest website folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor.

Pistol cu aer comprimat descoperit în Vama Oancea

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Oancea impreuna cu inspectorii vamali au descoperit in bagajul personal al unui barbat cu dubla cetatenie un pistol cu aer comprimat si mai multe accesorii pentru acesta.

„In data de 15 octombrie a.c., in jurul orei 16.30, s-a prezentat in Punctul de Trecere a Frontierei Oancea, pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei, Mihail O., cu dubla cetatenie, romana si R. Moldova, in varsta de 27 ani, pasager intr-un  autocar, cursa ocazionala pe ruta R. Moldova - Grecia.

In urma controlului efectuat, echipa comuna, formata din politisti de frontiera si inspectori vamali, a descoperit in bagajul personal al lui Mihail O., ascunse si nedeclarate, un pistol cu aer comprimat marca Gletcher JRH941 calibru 4,5 mm, si accesorii pentru acesta (un incarcator, un dispozitiv din plastic pentru incarcare rapida etc.)

Despre cele descoperite Mihail O. a declarat ca arma ii apartine, a cumparat-o in cursul anului 2015 din Rusia contra sumei de 4.600 de ruble si vroia sa o foloseasca in scop recreativ”, a precizat Ion Irimia, purtătorul de cuvânt al Poliției de Frontieră Galați.

Pistolul in valoare de 450 de lei si accesoriile au fost ridicate in vederea continuarii cercetarilor, iar in cauza, politistii de frontiera au intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunilor de nerespectare a regimului armelor si munitiilor si contrabanda calificata.


e-max.it: your social media marketing partner

Adaugă comentariu

ATENȚIE! BDB NEWS militează pentru exprimare civilizată și își rezervă dreptul de a șterge/edita comentariile care depășesc limitele limbajului civilizat, comit atacuri la persoană precum și comentariile cu tentă antisocială, caracter rasist sau xenofob.


Codul de securitate
Actualizează

0
0
0
s2sdefault
Top