Acest website folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor.

Jurnaliștii unei publicații au fost reținuți de autorități

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

Un adevărat cutremur în presă a fost declanşat de procurori. Mai mulți membri ai unei redacții de ziar local au fost reținuți sub acuzația de șantaj.

Potrivit unor surse judiciare, membrii redacţiei "Atac de Buzău" au fost reţinuţi pentru şantaj, în urma unui flagrant.

Conform surselor citate de Agerpres, printre martorii audiaţi s-ar afla cel puţin şase primari din judeţul Buzău, iar unul dintre jurnalişti ar fi fost prins în flagrant în timp de primea 500 de lei.

Sursele citate au precizat că membrii redacţiei au fost audiaţi în noaptea de vineri spre sâmbătă. După audierea tuturor martorilor, ei urmează să fie prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Pe numele celor de la publicaţia buzoiană s-au depus câteva zeci de plângeri de la oameni de afaceri şi primari, au arătat sursele.

Printe jurnaliuștii reținuți se află Doru Iuga

Doru Iuga, fost realizator Tv, fostul director al postului de televiziune OTV, în prezent redactor la publicaţia Atac de Buzău a fost și el reţinut, scrie sansanews.ro.

De-a lungul anilor, Doru Iuga a mai fost implicat într-un scandal uriaş. El a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare pentru pedofilie.


Sursa foto si text: dcnews.ro

e-max.it: your social media marketing partner

Adaugă comentariu

ATENȚIE! BDB NEWS militează pentru exprimare civilizată și își rezervă dreptul de a șterge/edita comentariile care depășesc limitele limbajului civilizat, comit atacuri la persoană precum și comentariile cu tentă antisocială, caracter rasist sau xenofob.


Codul de securitate
Actualizează

0
0
0
s2sdefault
Top