Acest website folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor.

Fălciu: Percheziții la suspecți de furt din locuințe

Evaluare utilizator: 4 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță inactivă
 

În urma a trei percheziții efectuate pe raza comunei Fălciu, polițiștii au recuperat mai multe bunuri provenite din infracțiuni de furt.

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală 5 Murgeni și Postului de Poliție Fălciu au desfășurat o acțiune pe raza comunei Fălciu pentru combaterea infracțiunilor la furt.

În baza mandatelor emise de Judecătoria Bârlad, polițiștii au efectuat trei percheziții domiciliare care au vizat probarea activității infracționale a unor persoane bănuite de comiterea de infracțiuni de furt.

„Astfel, de la locuințele a trei bărbați, în vârstă de 18, 20 și respectiv 21 ani, polițiștii au fost ridicate bunuri provenite din infracțiuni de furt. Tinerii sunt cercetați pentru comiterea a 7 furturi în perioada octombrie – februarie 2016, pe timp de noapte. Din locuințe și anexe gospodărești au sustras materiale de construcție, obiecte de îmbrăcăminte și încălțăminte, un televizor, un plug, dar și alte bunuri, prejudiciul total fiind de aproximativ 4.500 lei”, a precizat Mihaela Ștraub, purtător de cuvânt al IPJ Vaslui.

Cei trei tineri sunt cercetați de polițiști și pentru comiterea unei infracțiuni de furt dintr-un magazin, în luna noiembrie 2015. Prejudiciul creat prin comiterea acestei fapte a fost de 800 lei.

La acțiune au participat și luptători de la acțiuni speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui și jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Vaslui.


e-max.it: your social media marketing partner

Adaugă comentariu

ATENȚIE! BDB NEWS militează pentru exprimare civilizată și își rezervă dreptul de a șterge/edita comentariile care depășesc limitele limbajului civilizat, comit atacuri la persoană precum și comentariile cu tentă antisocială, caracter rasist sau xenofob.


Codul de securitate
Actualizează

0
0
0
s2sdefault
Top