Acest website folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor.

Halucinatele denunţuri ale Alinei Petre, fosta noră a lui Măgureanu

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

Alina Petre s-a prezentat miercuri la DNA Ploieşti, spunând că nu poate dezvălui de ce s-a prezentat, că „îi este frică“ şi speră ca „statul şi legea să o protejeze“.

Alina Petre nu a vrut să dezvăluie nici la ieşirea de la DNA motivele pentru care a ajuns la sediul instituţiei din Ploieşti, spunând că nu vrea să influenţeze ancheta.

Cele mai grave acuzaţii privesc cazul lui Codruţ Marta, fostul şef de cabinet al fostului şef al ANAF-ului, Sorin Blejnar. Fostul soţ al Alinei Petre, marian Măgureanu, ar fi avut mai multe discuţii cu Schwartzenberg şi Dobrescu despre acesta.

„Atmosfera de la masă a fost tensionată datorită acestor discuţii, mai ales din momentul în care Dobrescu Dragoş a declarat că Marta Codruţ trebuie să fie lichidat şi a precizat că urmează să îngroape cadavrul într-o pădure, precizând textual: “Băi, ăsta acum se joacă cu noi? I-am dat mână liberă şi el acum se apucă să ciripeascp? Gata, Codruţ trebuie să dispară! Şi ştiu şi pădurea unde să-l îngropăm.”

Citeste mai mult: adev.ro/o45b9j


e-max.it: your social media marketing partner

Adaugă comentariu

ATENȚIE! BDB NEWS militează pentru exprimare civilizată și își rezervă dreptul de a șterge/edita comentariile care depășesc limitele limbajului civilizat, comit atacuri la persoană precum și comentariile cu tentă antisocială, caracter rasist sau xenofob.


Codul de securitate
Actualizează

0
0
0
s2sdefault
Top