Acest website folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor.

Materialul Sky News: Un scenariu care cred ca a fost pus la cale de jurnalistii britanici

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

Seful Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT), Daniel Horodniceanu, afirma ca intreg cazul presupusilor traficanti de arme relatat de Sky News este "un scenariu" pus la cale de jurnalistii britanici.

Seful DIICOT a precizat ca au fost identificate atat persoanele mascate cat si alte persoane care au comunicat cu acestea, si ca cei vizati vor fi adusi la Bucuresti pentru audieri in cursul zilei de miercuri.

"La aceasta ora se efctueaza cateva pechezitii in judetele Mures si Bistrita. Au fost identificate persoanele mascate si alte persoane care au comunicat cu acestea. Au fost identificate armele si masina. Persoanele vor fi aduse la Bucuresti sa vorbim cu ele", a declarat Horodniceanu.

"Un scenariu care cred ca a fost pus la cale de jurnalistii britanici", a mai afirmat seful DIICOT referindu-se la reportajul SKy News.


Sursa: hotnews.ro

Distribuie pe Facebook acest articol
pentru a putea fi citit şi de prietenii tăi!

Susține-ne pagina https://www.facebook.com/bdbnews.ro cu un LIKE !

e-max.it: your social media marketing partner

Adaugă comentariu

ATENȚIE! BDB NEWS militează pentru exprimare civilizată și își rezervă dreptul de a șterge/edita comentariile care depășesc limitele limbajului civilizat, comit atacuri la persoană precum și comentariile cu tentă antisocială, caracter rasist sau xenofob.


Codul de securitate
Actualizează

0
0
0
s2sdefault
Top