FOTO. Metodă inedită de a ascunde țigări de contrabandă

Written by on septembrie 28, 2015

Politistii de frontiera gălățeni au descoperit 2.200 tigarete cu timbru de acciză de R. Moldova, ascunse in locuri special amenajate in lonjeroanele autoturismului.

La sfarsitul săptămanii trecute, politisti de frontieră din cadrul Compartimentului Sprijin Operativ al Serviciului Teritorial al Politiei de Frontieră Galati, pe timpul desfăsurării unei actiuni pe linia prevenirii si combaterii traficului ilicit cu tigări, au oprit in trafic, pentru control, pe raza municipiului Galati, un autoturism marca Skoda Octavia, condus de Daniel M., cu dublă cetatenie romană si R. Moldova, in vârstă de 18 ani.

„Având informatii că autoturismul este folosit pentru transportul tigaretelor de contrabandă, colegii nostri au condus la sediul S.T.P.F. Galati persoana si autoturismul, in vederea efectuării unui control amănuntit. In urma verificărilor,  politistii de frontieră au descoperit ascunse intr-un loc special amenajat in lonjeroanele autoturismului, 2.200 tigarete, marca Ashima”, a precizat comisarul Ion Irimia, purtătorul de cuvânt al Poliției de Frontieră Galați.

Conform prevederilor legale, politistii de frontieră au ridicat in vederea confiscarii tigările descoperite, in valoare de 11.000 lei.  

Având in vedere faptul că in luna aprilie a acestui an, Daniel M. a mai fost depistat incercând să introducă in România tigări de contrabandă prin P.T.F. Galati-rutier, polițiștii de frontieră i-au intocmit dosar penal pentru savârsirea infractiunii de contrabandă.Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background