Jurnaliștii unei publicații au fost reținuți de autorități

Written by on October 17, 2015

Un adevărat cutremur în presă a fost declanşat de procurori. Mai mulți membri ai unei redacții de ziar local au fost reținuți sub acuzația de șantaj.

Potrivit unor surse judiciare, membrii redacţiei “Atac de Buzău” au fost reţinuţi pentru şantaj, în urma unui flagrant.

Conform surselor citate de Agerpres, printre martorii audiaţi s-ar afla cel puţin şase primari din judeţul Buzău, iar unul dintre jurnalişti ar fi fost prins în flagrant în timp de primea 500 de lei.

Sursele citate au precizat că membrii redacţiei au fost audiaţi în noaptea de vineri spre sâmbătă. După audierea tuturor martorilor, ei urmează să fie prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Pe numele celor de la publicaţia buzoiană s-au depus câteva zeci de plângeri de la oameni de afaceri şi primari, au arătat sursele.

Printe jurnaliuștii reținuți se află Doru Iuga

Doru Iuga, fost realizator Tv, fostul director al postului de televiziune OTV, în prezent redactor la publicaţia Atac de Buzău a fost și el reţinut, scrie sansanews.ro.

De-a lungul anilor, Doru Iuga a mai fost implicat într-un scandal uriaş. El a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare pentru pedofilie.


Sursa foto si text: dcnews.ro


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background