Acest website folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor.

PAGINĂ ÎN CONSTRUCȚIE!

Feriți-vă de țepari: iluzii vândute la colț de stradă

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

ATENȚIE! Ei sunt „vânătorii de talente” care abordează trecătorii în zona Stadion sub pretextul „preselecției copiilor...

Posted by BunaDimineataBarlad on 14 Iulie 2016

Ei sunt „vânătorii de talente” care abordează trecătorii în zona Stadion sub pretextul „preselecției copiilor pentru ședințe foto”.

În schimbul sumei de 100 de lei pe care o percep ca garanție, ei promit că micuții vor fi selectați pentru „reclame la haine”. Metoda veche de înșelătorie, oraș nou.

Pe principiul „fraierii sunt mulți, dar trebuie să bați la pas orașul pentru a-i găsi”, tinerii din imagine au ca țintă principală persoanele credule care sunt amăgite cu contracte pentru ședințe foto plătite. Cei doi din imagine își fac „veacul” în zona Stadion, în fața unei case de amanet din Bârlad.

Ședințele foto promise nu au loc niciodată, ei bazându-se pe contractul semnat în care se specifică și este subliniat termenul „selecție”. Cu alte cuvinte, singura selecție are loc pe trotuarul unde e păcălit trecătorul și semnatarul contractului.


Distribuie pe Facebook acest articol
pentru a putea fi citit şi de prietenii tăi!

Susține-ne pagina https://www.facebook.com/bdbnews.ro cu un LIKE !

e-max.it: your social media marketing partner

Adaugă comentariu

ATENȚIE! BDB NEWS militează pentru exprimare civilizată și își rezervă dreptul de a șterge/edita comentariile care depășesc limitele limbajului civilizat, comit atacuri la persoană precum și comentariile cu tentă antisocială, caracter rasist sau xenofob.


Codul de securitate
Actualizează

0
0
0
s2sdefault
Top