Acest website folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor.

PAGINĂ ÎN CONSTRUCȚIE!

Poza zilei: Stație Taxi

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

STAȚIE TAXI. În spatele Judecătoriei Bârlad există o mică parcare, marcată cu semn de către Primăria Bârlad, care indică locul unde taximetrele își pot aștepta clienții.

La nici câțiva metri, pubelele de gunoi care emană un miros greu de suportat. La prima vedere, cineva cu mult umor ar putea spune că respectiva stație ar fi fost special amplasată acolo, pentru a veni în sprijinul celor eliberați de la judecătorie să găsească mai repede un taxi.

Conform legii, taximetriștii plătesc anual o taxă Primăriei Bârlad, care la rândul său se obligă să asigure spații curate și special amenajate, destinate acestora.

Cu siguranță indicatorul care semnalează Stația de Taxi a fost montat și uitat acolo de lucrătorii primăriei. Sau nu?!Distribuie pe Facebook acest articol
pentru a putea fi citit şi de prietenii tăi!

Susține-ne pagina https://www.facebook.com/bdbnews.ro cu un LIKE !

e-max.it: your social media marketing partner

Adaugă comentariu

ATENȚIE! BDB NEWS militează pentru exprimare civilizată și își rezervă dreptul de a șterge/edita comentariile care depășesc limitele limbajului civilizat, comit atacuri la persoană precum și comentariile cu tentă antisocială, caracter rasist sau xenofob.


Codul de securitate
Actualizează

0
0
0
s2sdefault
Top