Acest website folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor.

ȘOCANT! Și-a aruncat copilul în foc după ce l-a născut!

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

Gest extrem făcut de o tânără mamă din localitatea Oțeleni – comuna Hoceni. Aceasta a născut acasă un bebeluș pe care l-a aruncat în foc.

Monica Popa, în vârstă de 30 de ani, mamă a doi copii minori, a ajuns la spitalul din Huși după ce familia acesteia a chemat o ambulanță din cauză că tânăra nu se simțea bine. La spital, după investigațiile medicale, tânăra a recunoscut că a născut singură acasă dar că a aruncat nou-născutul în foc. Femeia a spus că bebelușul s-a născut mort și că speriată, a recurs la acest gest. Medicii au alertat imediat poliția, care efectuează cercetări în acest caz. Oamenii legii trebuie să stabilească acum dacă fătul era în viață în momentul în care a fost aruncat în foc.

Maria Popa locuia de puțin timp în Oțeleni (județul Vaslui), recent ea trecând printr-un proces de divorț. Apropiații nu știau să fie implicată într-o relație. Dealtfel, ea a ascuns sarcina până în ultimul moment, nimeni nebănuind nimic.


Distribuie pe Facebook acest articol
pentru a putea fi citit şi de prietenii tăi!

e-max.it: your social media marketing partner

Adaugă comentariu

ATENȚIE! BDB NEWS militează pentru exprimare civilizată și își rezervă dreptul de a șterge/edita comentariile care depășesc limitele limbajului civilizat, comit atacuri la persoană precum și comentariile cu tentă antisocială, caracter rasist sau xenofob.


Codul de securitate
Actualizează

0
0
0
s2sdefault
Top