Acest website folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor.

Victorie după victorie pentru rugbyștii bârlădeni

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

Iubitorii sportului cu  balonul oval au avut motive de bucurie. Încă o dată se confirmă faptul că la Bârlad se cresc jucatori de valoare, iar ultimele rezultate vorbesc de la sine.

Echipele U15 și U17 din cadrul secției de rugby a Clubului Sportiv Școlar  Bârlad au disputat meciurile celui de-al IV-lea turneu din Divizia Națională de Juniori .
În cazul juniorilor U15 (rugby în zece), această etapă s-a jucat pe Stadionul Tineretului din Gura Humorului.

Rugbystii barladeni antrenați de profesorul Dan Tufaru, au fost incluși în seria A, alături de CSS 2 Baia Mare și CS Aurora Băicoi, învingând aceste echipe cu 19-0, respectiv 38-7. Au jucat apoi cu câștigatoarea seriei B, CSS Triumf-Șoimii, dar au pierdut cu 5-12. Sportivii barladeni  se află pe locul II (46 de puncte). Pe prima poziție se află CS Șoimii-Triumf (48 de puncte), iar pe cea de-a treia CSS Gura Humorului (38 de puncte).

La juniorii U17 (tot rugby în zece), turneul s-a desfășurat pe Stadionul Rulmentul, în organizarea CSS Bârlad. Gazdele au jucat împotriva celor de la Unirea Pașcani și CSS Tecuci, pe care i-au învins cu 25-5, respectiv 31-7. În finală, au câștigat cu CS Tomitanii Constanța, scor 13-5. După patru turnee, CSS Bârlad este lider în clasamentul provizoriu (51 de puncte), urmată de CS Cleopatra (47 de puncte) și CS Tomitanii Constanța (46 de puncte).


Distribuie pe Facebook acest articol
pentru a putea fi citit şi de prietenii tăi!

e-max.it: your social media marketing partner

Adaugă comentariu

ATENȚIE! BDB NEWS militează pentru exprimare civilizată și își rezervă dreptul de a șterge/edita comentariile care depășesc limitele limbajului civilizat, comit atacuri la persoană precum și comentariile cu tentă antisocială, caracter rasist sau xenofob.


Codul de securitate
Actualizează

0
0
0
s2sdefault
Top