Acest website folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor.

Școlile din Bârlad, adevărate pepiniere de campioni!

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

La etapa locală de handbal din cadrul Olimpiadei naționale a sportului școlar desfășurată in sala de sport a Școlii Gimnaziale ,,G. Tutoveanu“, elevii de la „Iorgu Radu” din Bârlad, atât băieţii cât şi fetele, au obţinut locul al II-lea și calificare la etapa județeană.

Veștile bune nu se opresc aici,  pe data de 11 Martie s-a desfășurat Cupa Tymbark la fotbal. La competiție au participat 11 şcoli. La categoria de elevi U12 (elevi până in 12 ani) Şcoala Gimnazială ,,Iorgu Radu“ a obţinut locul al II-lea şi calificare în etapa județeană, etapă care va avea loc la Vaslui. Finala a fost pierdută prin lovituri de departajare de la 7 m în fața reprezentativei de la Şcoala Gimnazială ,,Episcop I. Antonovici“. Rezultatul este cu atât mai mare, deoarece din lotul școlii au făcut parte elevi din clasele a II-a, a III-a şi a IV-a. Micuții sportivi împreuna cu profesorii lor abia așteaptă etapa de la Vaslui, unde spera sa se întoarcă si de acolo cu rezultate excepționale.


Distribuie pe Facebook acest articol
pentru a putea fi citit şi de prietenii tăi!

e-max.it: your social media marketing partner

Adaugă comentariu

ATENȚIE! BDB NEWS militează pentru exprimare civilizată și își rezervă dreptul de a șterge/edita comentariile care depășesc limitele limbajului civilizat, comit atacuri la persoană precum și comentariile cu tentă antisocială, caracter rasist sau xenofob.


Codul de securitate
Actualizează

0
0
0
s2sdefault
Top