Acest website folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor.

Batjocura pe bani publici continuă: pubele pline și miros greu pe străzile Bârladului

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

Servicii scumpe, calitate zero! Acesta se pare că este în ultima perioadă sloganul celor de la CUP Bârlad. Tomberoane pline ochi, pubele lăsate in „voia sorții” și care nu pot fi folosite datorită modului în care au fost amplasate.

Toate aceste lucruri sunt făcute in bătaie de joc, si culmea, pe banii bârlădenilor. Fără a avea pic de respect pentru cei care le plătesc salariile, aceștia considera ca prețurile solicitate, si culmea aprobate de majoritatea consilierilor locali, sunt oglinda serviciilor prestate de ei. 

La aceasta ora din buzunarul contribuabilului pleacă  12,40 lei pentru cei care stau la casa. Cei de la bloc scot 11,8 lei/persoană/lună din portofel. Pentru persoanele juridice suma a ajuns la 101 lei. Cu siguranța pentru banii aceștia toată lumea așteaptă calitate, si nu in ultimul rând respect. In încercarea de a atrage atenția, mai multi cetățeni au lansat pe rețeaua de socializare apeluri la adresa primarului Dumitru Boroș.

Profesorul Mihail Manciu, plin de supărare, scrie : „așa se face colectarea selectiva. Datorită majorării prețului nu voi mai strânge gunoiul , deși m-am specializat, il voi arunca pur si simplu”. Deschisă cutia Pandorei , reproșurilor, multi barladeni au comentat, negativ, la adresa celor de la CUP. „ Sa va fie rusine, prețuri europene pentru servicii de proasta calitate”, „ veniți domnule primar sa vedeți cum se descarca pubele de la casa direct in tractor, iar apoi acestea sunt zvârlite in fata portii. Nu interesează pe nimeni ca acestea se sparg si au costat bani”.

Se pare că nemulțumirea oamenilor a ajuns la cote maxime, rămâne sa vedem ce măsuri va lua autoritatea locala in privința necolectarii selective a gunoiului menajer.


Distribuie pe Facebook acest articol
pentru a putea fi citit şi de prietenii tăi!

e-max.it: your social media marketing partner

Adaugă comentariu

ATENȚIE! BDB NEWS militează pentru exprimare civilizată și își rezervă dreptul de a șterge/edita comentariile care depășesc limitele limbajului civilizat, comit atacuri la persoană precum și comentariile cu tentă antisocială, caracter rasist sau xenofob.


Codul de securitate
Actualizează

Comentarii   

Anea
0 #1 Anea 14-03-2017 10:51
Mai mult decât atât, nici măcar nu vor să ridice tot gunoiul. Se plâng că e mult.
Doamne, în ce oraș trăim?
Citat | Raportează către un administrator
0
0
0
s2sdefault
Top