Acest website folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor.

Wazary Dojo, echipa de aur care face cinste Bârladului!

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

Nu este competiție la care să participe și de unde să nu se întoarcă cu medalii. Clubul „ Wazary Dojo” din Bârlad a reușit la sfârșitul săptămânii trecute să facă o figură frumoasă în cadrul Campionatul National de Full Kempo.

Acesta a avut loc  la Bucuresti si a fost organizat de Federatia Romana de Kempo. Sportivii bârladeni s-au întors cu  doua titluri de campion national, obținute de Angheluta David si Stupu Eduard și două titluri de vicecampioane prin Stan Beatrice si Marin Teodora.

Performanța nu se încheie aici si continua cu patru locuri trei  adjudecate de Mazilu Ana Maria, Burca Silvia, Teletin Stefania si Maftei Octavian,  iar Craciun Alexandra a ocupat locul 5.                                                                                                              

Sensei Alexandru Rotaru, cel care ii antrenează pe prichindei,  ne-a declarat că „a fost un concurs cu un ridicat nivel tehnic in care determinarea a avut mult de spus, totusi cel mai greu de învins a fost asteptarea momentului in care sa lupte. Am concurat intre orele 20.00 si 23.00 dupa cca 10 ore de asteptare, numarul concurenților fiind de circa 1200 de concurenți la cele doua probe de Semi Kempo si Full Kempo. Felicitări tuturor pentru efort cred ca aceasta confruntare ne-a adus multe învățăminte si fiecare concurent a primit o lectie importanta  pentru a continua pe calea artelor marțiale cu un plus de incredere si determinare”.


Distribuie pe Facebook acest articol
pentru a putea fi citit şi de prietenii tăi!

e-max.it: your social media marketing partner

Adaugă comentariu

ATENȚIE! BDB NEWS militează pentru exprimare civilizată și își rezervă dreptul de a șterge/edita comentariile care depășesc limitele limbajului civilizat, comit atacuri la persoană precum și comentariile cu tentă antisocială, caracter rasist sau xenofob.


Codul de securitate
Actualizează

0
0
0
s2sdefault
Top