Acest website folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor.

„Când un guvern se teme de cetățeni, e democrație. Când cetățenii se tem de guvern, este dictatură.

Două femei din Bârlad, tâlhărite în plină stradă!

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

Polițiștii  din cadrul Poliției municipiului Bârlad au reținut un tânăr, de 17 ani, din municipiu bănuit de comiterea infracțiunilor de tâlhărie, victime fiind două  femei. Faptele au fost comise în cursul acestei luni, cele două femei au vârste de 67, respectiv 70 de ani, ambele domiciliate în „orașul rulmenților”.

Adolescentul, prin întrebuințarea de violențe a sustras de la cele două bătrâne gențile în care aveau sume de 150, respectiv 230 de lei și bunuri personale. Marți, tânărul a fost prezentat Judecătoria Bârlad cu propunerea de dispunere a unei măsuri privative. 

 

Plecând de la acest caz, polițiștii adresează câteva recomandări pentru a preveni acest gen de fapte. 

 

Astfel, în situația în care sunteți agresați, strigați după ajutor, ripostați în măsura în care conștientizați că nu   puneți viața în pericol, adoptați o atitudine hotărâtă astfel încât să descurajați agresorul, încercați să rețineți cât mai multe detalii despre agresor/agresori, anume : vârstă, îmbrăcămintea, statura, conformație fizică, semne particulare, apoi anunțați imediat organele de poliție.

 

În cazul în care sunteți victima acestui tip de agresiune apelați cu toata încrederea la oamenii legii.


Distribuie pe Facebook acest articol
pentru a putea fi citit şi de prietenii tăi!

e-max.it: your social media marketing partner

Adaugă comentariu

ATENȚIE! BDB NEWS militează pentru exprimare civilizată și își rezervă dreptul de a șterge/edita comentariile care depășesc limitele limbajului civilizat, comit atacuri la persoană precum și comentariile cu tentă antisocială, caracter rasist sau xenofob.


Codul de securitate
Actualizează

0
0
0
s2sdefault
Top