Acest website folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor.

FOTO. Ceremonie de repatriere a militarilor întorși din misiune din Afganistan

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

Miercuri, la sediul Regimentului 52 Artilerie Mixtă „General Alexandru Tell” din Bârlad, a avut loc ceremonia de repatriere din teatrul de operații Afganistan a echipelor de consiliere și asistență Train Advise and Assist Comand – South rotația 2 și Train Advise and Assist Comand – North rotația 3.

Cei 21 de militari (14 ofițeri și 7 subofițeri) s-au pregătit timp de trei luni, în perioada mai-iulie 2016, în Garnizoana Bârlad, după care au plecat în misiune în teatrul de operațiuni din Afganistan pe data de 3 septembrie. La misiunea care a fost pe durata a șase luni (septembrie 2016 - martie 2017) au participat și doi bârlădeni: plutonier major Săndulache Liviu și plutonier major Rusu Remus.

Ceremonia a debutat cu introducerea drapelului Regimentului 52 Artilerie Mixtă, apoi a continuat cu onorul militar. La festivitate au fost prezente personalități militare, reprezentanți ai autorităților publice locale și membrii familiilor militarilor.


Distribuie pe Facebook acest articol
pentru a putea fi citit şi de prietenii tăi!

e-max.it: your social media marketing partner

Adaugă comentariu

ATENȚIE! BDB NEWS militează pentru exprimare civilizată și își rezervă dreptul de a șterge/edita comentariile care depășesc limitele limbajului civilizat, comit atacuri la persoană precum și comentariile cu tentă antisocială, caracter rasist sau xenofob.


Codul de securitate
Actualizează

0
0
0
s2sdefault
Top