Acest website folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor.

Tupeu maxim: au furat dintr-un magazin din Bârlad, de trei ori în jumătate de oră!

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

ATENȚIE LA NEATENȚIE! Doi hoți au fost surprinși de camerele de supraveghere  ale unui magazin din Bârlad în timp ce „subtilizau” articole de încălțăminte de pe rafturi. Patronul a ales să posteze imaginile pe internet în speranța că cei doi vor fi recunoscuți.

Scenele s-au petrecut săptămâna aceasta într-un magazin de pe bulevardul Primăverii din Bârlad. În imagini se observă cum cei doi (n.r. – „echipă mixtă” formată dintr-un băiat și o tânără) intră prima dată în incinta magazinului pentru a testa vigilența vânzătoarei și de a face „orientarea” în teren, apoi părăsesc locația.

Într-un interval de 30 de minute, cei doi intră pe rând în spațiul comercial și fură de pe raftul cu încălțăminte mai multe articole, uitându-se cu atenție în direcția vânzătoarei spre a nu fi descoperiți, după care au părăsit incinta ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Imediat ce vânzătoarea a observat lipsa mărfii de pe raft a anunțat proprietarul magazinului. Acesta a accesat imaginile de pe camerele de supraveghere, descoperind astfel modul de operare al celor doi hoți. Proprietarul a nu a depus plângere la poliție, în schimb a ales să publice imaginile pe internet în speranța că cineva îi va recunoaște pe cei doi făptași.


Distribuie pe Facebook acest articol
pentru a putea fi citit şi de prietenii tăi!

e-max.it: your social media marketing partner

Adaugă comentariu

ATENȚIE! BDB NEWS militează pentru exprimare civilizată și își rezervă dreptul de a șterge/edita comentariile care depășesc limitele limbajului civilizat, comit atacuri la persoană precum și comentariile cu tentă antisocială, caracter rasist sau xenofob.


Codul de securitate
Actualizează

Comentarii   

Anonim
0 #2 Anonim 18-03-2017 22:38
Acesta este profilul de Facebook al unuia dintre eihttps://[cenzurat].facebook.com/profile.php?id=1 0000794094768
Citat | Raportează către un administrator
geanina
+1 #1 geanina 17-03-2017 19:11
Sunt sot si sotie cei doi hoti, pe ea o cheama Nechifor Petronela daca nu ma insel, pentru ca nu se vede chiar bine inregistrarea.
Citat | Raportează către un administrator
0
0
0
s2sdefault
Top