Acest website folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor.

Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială a trimis patru premii în județul Vaslui

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

Un eveniment cunoscut si recunoscut de profesioniștii care activează in domeniul asistentei sociale si a celui care a ales sa practice aceasta meserie. Gala Națională a Excelenței în Asistența Socială din România a marcat o noua ediție si a răsplătit, cu diplome, munca celor care ii pun pe beneficiarii lor pe primul loc.

Din județul Vaslui, patru ambasadori ai asistentei sociale au fost premiați. Este vorba despre Premiul Asistentul Social al anului 2016: Mihaela Zanoschi (Barlad) , premiul  pentru asistentul social din domeniul protecţiei copilului: Marius Sergiu Dohotaru-Pletoianu (Vaslui), premiul  pentru asistentul social din domeniul sănătate – servicii medicale: Simona Alina Luncanu (Vaslui).

Premiul pentru întreaga carieră în promovarea asistenţei sociale: Ionel Armeanu-Ștefănică (Vaslui)

Gala a avut și invitați de excepție, care au reușit să facă seara cu totul specială – Ion Caramitru, Horațiu Mălăele, Adrian Naidin, Daniel Leș si trupa Holograf. Gazda evenimentului a fost „Zâna surprizelor”, Andreea Marin, ambasador al excelenței în asistență socială.


Distribuie pe Facebook acest articol
pentru a putea fi citit şi de prietenii tăi!

e-max.it: your social media marketing partner

Adaugă comentariu

ATENȚIE! BDB NEWS militează pentru exprimare civilizată și își rezervă dreptul de a șterge/edita comentariile care depășesc limitele limbajului civilizat, comit atacuri la persoană precum și comentariile cu tentă antisocială, caracter rasist sau xenofob.


Codul de securitate
Actualizează

0
0
0
s2sdefault
Top