Acest website folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor.

Bârlad: Tânăr reținut pentru infracțiuni cu violență

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

Un tânăr din municipiul Bârlad a fost reținut în data de 6 iunie a.c. pentru 24 de ore,  fiind cercetat de polițiștii bârlădeni  pentru săvârșirea infracțiunilor de loviri sau alte violențe,  tulburarea ordinii și liniștii publice și  distrugere. Alte trei persoane sunt cercetate pentru comiterea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Bârlad efectuează cercetări într-un dosar penal întocmit pe numele a patru persoane cu vârste cuprinse între 20 și 27 de ani, din municipiul Bârlad. Unul dintre ei este bănuit de comiterea infracțiunilor de loviri sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugere, iar ceilalți trei fiind bănuiți de comiterea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice. Faptele au fost comise în data de 3 iunie 2017, pe raza municipiului Bârlad, față de un bărbat  în vârstă de 42 de ani, din aceeași localitate.

„La data de 3 iunie a.c., orele  19.30, pe fondul unui conflict mai vechi, cele patru persoane din  Bârlad s-au deplasat la locuința bărbatului de 42 de ani. Tânărul în vârstă de 25 de ani  a distrus mai multe bunuri și a lovit partea vătămată. Celelalte persoane au provocat scandal, ce a dus la tulburarea ordinii și liniștii publice. Tinerii au fost conduși la sediul Poliției municipiului Bârlad în vederea audierii. Față de tânărul de 25 de ani a fost emisă de către polițiști ordonanță de reținere pentru 24 de ore. Acesta urmează să fie prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad cu propunerea de luare a unei măsuri preventive”, au precizat reprezentanții IPJ Vaslui.


Distribuie pe Facebook acest articol
pentru a putea fi citit şi de prietenii tăi!

e-max.it: your social media marketing partner

Adaugă comentariu

ATENȚIE! BDB NEWS militează pentru exprimare civilizată și își rezervă dreptul de a șterge/edita comentariile care depășesc limitele limbajului civilizat, comit atacuri la persoană precum și comentariile cu tentă antisocială, caracter rasist sau xenofob.


Codul de securitate
Actualizează

0
0
0
s2sdefault
Top