Acest website folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor.

CA-N ROMÂNIA! „Asfaltare” cu pietriș la lopată pe o stradă intens circulată din Bârlad. VIDEO

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

Un bârlădean a surprins imagini care deja nu mai sunt o noutate pentru orașul nostru: doi muncitori de la AQUAVAS astupând o groapă de pe carosabil cu pietriș. Scena respectivă s-a petrecut pe bulevardul Epureanu, artera sufocată de traficul greu.

Doar unul din cei doi muncitori împrăștie cu lopata pietrișul, încercând să acopere uniform groapa pe care tot AQUAVAS a făcut-o în urma nenumăratelor avarii la conducta magistrală de apă. Celălalt muncitor supraveghează atent operațiunea, din când în când împingând și el cu piciorul „surplusul” de pe marginea gropii.

Într-un final, cei doi bătătoresc cu picioarele stratul de material aruncat cu lopata, privesc admirativ „lucrarea” tocmai efectuată și pleacă mai departe. Conform legii, cei care strică asfaltul în urma unor lucrări, au obligația de a-l reface la forma inițială. Oare?!


Distribuie pe Facebook acest articol
pentru a putea fi citit şi de prietenii tăi!

e-max.it: your social media marketing partner

Adaugă comentariu

ATENȚIE! BDB NEWS militează pentru exprimare civilizată și își rezervă dreptul de a șterge/edita comentariile care depășesc limitele limbajului civilizat, comit atacuri la persoană precum și comentariile cu tentă antisocială, caracter rasist sau xenofob.


Codul de securitate
Actualizează

0
0
0
s2sdefault
Top