Acest website folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor.

Bârlădean mort într-un accident de muncă în Italia

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

Un bârlădean în vârstă de 37 de ani, Cătălin Ursu, a murit joi - 29 iunie a.c., într-un accident de muncă produs în localitatea italiană San Sebastiano Curone. Acesta se afla la volanul unui motostivuitor telescopic, când din cauze necunoscute a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat într-o râpă adâncă de 5 metri.

La fața locului a fost solicitat un echipaj al ambulanței, care însă nu a mai putut face nimic pentru conaționalul nostru. Cătălin Ursu a decedat în urma rănilor produse de utilajul greu, care practic l-a strivit sub greutatea sa.

Autoritățile italiene au deschis o anchetă în cauză. Utilajul a fost pus sub sechestru si urmează a fi supus unei expertize pentru a se stabili dacă nu cumva o defecțiune tehnică a dus la producerea acestei tragedii.

Cătălin Ursu lucra de mai mulți ani în Italia și era căsătorit. Avea doi copii minori. El urma să împlinească 37 de ani în luna iulie.


Distribuie pe Facebook acest articol
pentru a putea fi citit şi de prietenii tăi!

e-max.it: your social media marketing partner

Adaugă comentariu

ATENȚIE! BDB NEWS militează pentru exprimare civilizată și își rezervă dreptul de a șterge/edita comentariile care depășesc limitele limbajului civilizat, comit atacuri la persoană precum și comentariile cu tentă antisocială, caracter rasist sau xenofob.


Codul de securitate
Actualizează

0
0
0
s2sdefault
Top