Acest website folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor.

„Când un guvern se teme de cetățeni, e democrație. Când cetățenii se tem de guvern, este dictatură.

Mireni: Tânăr de 18 ani decedat după ce s-a răsturnat cu o căruță

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

Sâmbătă, 8 iulie a.c., polițiștii și ambulanțierii din Bârlad au fost solicitați să intervină pe raza localității Mireni, comuna Coroiești, în urma unui accident în care a fost implicat un vehicul cu tracțiune animală.

Echipajul SAJ Vaslui care s-a deplasat la fața locului nu a putut decât să constate decesul lui Andrei Galan, în vârstă de 18 ani, domiciliat în localitatea Mireni.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști s-a stabilit că tânărul de 18 ani era cel care conducea vehiculul cu tracțiune animală. Împreună cu el se mai afla un prieten de-al acestuia (17 ani) care a fost transportat la Spitalul Municipal de Urgență din Bârlad. Cei doi se întorceau de la câmp, iar într-o curbă, căruța încărcată cu fân s-a răsturnat prinzându-i pe cei doi sub greutatea atelajului.

Polițiștii de la Biroul Rutier Bârlad efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor accidentului.


Distribuie pe Facebook acest articol
pentru a putea fi citit şi de prietenii tăi!

e-max.it: your social media marketing partner

Adaugă comentariu

ATENȚIE! BDB NEWS militează pentru exprimare civilizată și își rezervă dreptul de a șterge/edita comentariile care depășesc limitele limbajului civilizat, comit atacuri la persoană precum și comentariile cu tentă antisocială, caracter rasist sau xenofob.


Codul de securitate
Actualizează

0
0
0
s2sdefault
Top