Acest website folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor.

Somație publică pentru primarul Boroș din partea deputatului Bichineț

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

„Promisiunea făcută, datorie curată” pentru deputatul PMP Corneliu Bichinet. Acesta a promis bârlădenilor ca odată la două săptamâni, prin intermediul conferințelor de presă, le va face cunoscută activitatea sa atât in Parlament cât si in teritoriu. Astfel, din punctul de vedere al politicianului, alegătorii si simpatizanții acestuia ar trebui sa cunoască faptul ca acesta si-a deschis patru cabinete parlamentare (Vaslui, Huși, Bârlad si Negresti) iar la cel din „orașul rulmentilor” plătește chirie.

„Primarul liberal nu ne-a onorat solicitarea, conform legii, pentru un spațiu in care sa funcționeze cabinetul parlamentar si sa fie si sediul de partid. Sunt in raporturi bune si corecte pana la 1 Septembrie. Dacă nu oferă conform legii un alt birou, raporturile noastre vor suferi disensiuni. L-am sustinut din doua motive in campania electorala: primul ca ma interesează Bârladul si el este un om cu carte si cel de al doilea ca eram in PNL , si el , cu mici escapade tot acolo era . Nu mi-am propus sa fac rau Barladului. Puteam susține un alt candidat . Am avut de ales între Adrian Solomon si Dumitru Boros. Acum nu vreau sa ma învinovățească cineva in istoria de mai târziu a Barladului, ca eu, Corneliu Bichinet , am sustinut ca in fruntea Barladului sa ajungă un Bouroş dar nici nu ca putea sa ma învinuie vreodată altcineva ca am sustinut un măgar de alta culoare”, a declarat deputatul PMP.


Distribuie pe Facebook acest articol
pentru a putea fi citit şi de prietenii tăi!

e-max.it: your social media marketing partner

Adaugă comentariu

ATENȚIE! BDB NEWS militează pentru exprimare civilizată și își rezervă dreptul de a șterge/edita comentariile care depășesc limitele limbajului civilizat, comit atacuri la persoană precum și comentariile cu tentă antisocială, caracter rasist sau xenofob.


Codul de securitate
Actualizează

0
0
0
s2sdefault
Top