Acest website folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor.

Licitație pentru „Centura Ocolitoare a Bârladului”

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

MInisterul Transporturilor a publicat ieri pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP) documentația pentru lucrările la centura ocolitoare a orașului Bârlad.

Oficialii ministerului au scos la licitație pe SEAP pachetul comun de proiectare și executare a șoselei de centură. Abia spre sfârșitul acestui an vor afla bârlădenii și firma câștigătoare a acestei licitații electronice, lucrările urmând să înceapă cel mai probabil în primăvara lui 2018.

Și la începutul acestui an Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere făcuse pasul final și a dat spre licitație publică proiectul privind varianta de ocolire a orașului. Numai că planurile au fost date peste cap de erori strecurate în proiect și apoi de guvernanții care au tăiat de pe lista de priorități ruta ocolitoare a orașului Bârlad.

VEZI AICI CUM ARĂTA TRASEUL ȘOSELEI DE CENTURĂ A BÂRLADULUI ÎN LUNA IANUARIE 2017


Îți mulțumim că urmărești materialele realizate de BDB News.

e-max.it: your social media marketing partner

Adaugă comentariu

ATENȚIE! BDB NEWS militează pentru exprimare civilizată și își rezervă dreptul de a șterge/edita comentariile care depășesc limitele limbajului civilizat, comit atacuri la persoană precum și comentariile cu tentă antisocială, caracter rasist sau xenofob.


Codul de securitate
Actualizează

0
0
0
s2sdefault
Top