Acest website folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor.

UPDATE. Polițiștii i-au găsit pe cei doi copii dispăruți din municipiul Vaslui

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

ACTUALIZARE Ora 15:00. Cei doi minori au fost găsiți cu puțin timp în urmă de către polițiști, în zona Teatrului de Vară din municipiul Vaslui. Aceștia nu au fost victimele vreunei infracțiuni.


ȘTIRE INIȚIALĂ. Doi minori din localitatea Vaslui, cu vârste de 4 și 5 ani, care se jucau în fața blocului de pe strada Castanilor, au fost dați dispăruți în această dimineață. Oricine are informații, este rugat să sune la 112!

„În cursul zilei de 4 august a.c., la ora 11:48, polițiștii vasluieni au fost anunțați despre faptul că doi copii din localitate au dispărut. Cei doi micuți se jucau chiar în fața scării imobilului de pe strada Castanilor. Imediat ce le-a fost observată lipsa, părinții au anunțat autoritațile”, au declarat reprezentanții IPJ Vaslui.

Semnalmentele minorilor:

1. MARDARE DARIUS-ANDREI, în vârstă de 4 ani, părul șaten tuns scurt, ochi căprui. În momentul dispariţiei, minorul era îmbrăcat cu tricou albastru-deschis, inscripționat cu personajul Disney Mickey Mouse, pantaloni  până la genunchi, de culoare bleumarin, iar în picioare purta șlapi de culoare albastră.   

PARĂ DAVID GABRIEL, în vârstă de 5 ani, părul șaten tuns scurt, ochi albaștri. În momentul dispariţiei, minorul era îmbrăcat cu tricou de culoare neagră, pantaloni în culorile alb și negru, iar în picioare purta sandale de culoare albă.  


Îți mulțumim că urmărești materialele realizate de BDB News.

e-max.it: your social media marketing partner

Adaugă comentariu

ATENȚIE! BDB NEWS militează pentru exprimare civilizată și își rezervă dreptul de a șterge/edita comentariile care depășesc limitele limbajului civilizat, comit atacuri la persoană precum și comentariile cu tentă antisocială, caracter rasist sau xenofob.


Codul de securitate
Actualizează

0
0
0
s2sdefault
Top