Acest website folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor.

Bârlad: O garsonieră făcută scrum în urma unui incendiu, lângă Grădina Publică

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

Momente de panică pentru locuitorii blocului din imediata vecinătate a Grădinii Publice din Bârlad, după ce într-o garsonieră de la etajul 1 al imobilului a izbucnit un incendiu. La fața locului au fost solicitați pompierii dar și un echipaj al Serviciului de Ambulanță.

Miercuri seara, în jurul orei 22:30, un apel la numărul unic de urgență 112 anunța că la blocul F1, situat chiar lângă intrarea din Grădina Publică din Bârlad, a izbucnit un incendiu la o locuință situată la primul etaj. Cel care a apelat la 112 a semnalat și despre faptul că în interior s-ar putea afla și o persoană, proprietarul locuinței.La fața locului s-a deplasat un echipaj al Detașamentului de Pompieri Bârlad și o ambulanță. Imediat după ce au pătruns în garsonieră și au stins flăcările, pompierii au căutat posibila victimă semnalată de cel care i-a chemat în ajutor. Nu s-a confirmat însă că în interior s-ar fi aflat cineva. La câteva minute bune după stingerea incendiului și-a făcut apariția și proprietarul, viu și nevătămat.

Pompierii au deschis o anchetă urmând să stabilească cauzele care au dus la izbucnirea incendiului.

 


Îți mulțumim că urmărești materialele realizate de BDB News.

e-max.it: your social media marketing partner

Adaugă comentariu

ATENȚIE! BDB NEWS militează pentru exprimare civilizată și își rezervă dreptul de a șterge/edita comentariile care depășesc limitele limbajului civilizat, comit atacuri la persoană precum și comentariile cu tentă antisocială, caracter rasist sau xenofob.


Codul de securitate
Actualizează

0
0
0
s2sdefault
Top