Acest website folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor.

PAȘAPOARTE VASLUI: Program de lucru normal în perioada mini-vacanței acordate de Guvern

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Simple Vaslui extinde programul de lucru în luna august, urmând să se primească documente și să se elibereze pașapoarte și în afara programului normal de lucru, în zilele de 12, 14 și 15 august 2017.

Zilele de 14 și 15 august au fost declarate de Guvern ca zile nelucrătoare, sectorul bugetar având astfel o mini-vacanță cu ocazia sărbătorii Adormirii Maicii Domnului. Nu se cunoaște aspectul dacă angajații Serviciului Pașapoarte Vaslui vor beneficia de un alt interval de zile libere.

Măsura vine după ce la instituția din Vaslui s-au înregistrat în aceste zile chiar și 188 de cereri pe zi, număr aproape dublu față de aceeași perioada a anilor trecuți.

Mai multe informații despre documentația privind eliberarea unui pașaport sau taxele aferente, le puteți găsi pe website-ul Instituției Prefectului Vaslui.


Îți mulțumim că urmărești materialele realizate de BDB News.

e-max.it: your social media marketing partner

Adaugă comentariu

ATENȚIE! BDB NEWS militează pentru exprimare civilizată și își rezervă dreptul de a șterge/edita comentariile care depășesc limitele limbajului civilizat, comit atacuri la persoană precum și comentariile cu tentă antisocială, caracter rasist sau xenofob.


Codul de securitate
Actualizează

0
0
0
s2sdefault
Top