Acest website folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor.

Bârlad: Descinderi la hoții din apartamente

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

ACTUALIZARE. Cel puțin 5 persoane au fost duse la audieri la sediul Poliției din Bârlad. Anchetatorii vor stabili dacă suspecții vor fi prezentați în fața unui judecător cu propunerea unei măsuri de arest preventiv sau control judiciar.

În urma perchezițiilor au fost confiscate mai multe bunuri care ar proveni în urma infracțiunilor comise.


ȘTIRE INIȚIALĂ. Mai multe echipaje de poliție însoțite de trupele speciale ale Jandarmeriei au descins în această după amiază la blocul C1 din Bârlad. În ghetoul din centrul orașului au loc percheziții ce fac obiectul unui dosar cu numeroase spargeri de apartamente.

Descinderile polițiștilor vin la o zi după ce oamenii legi din Bârlad au reușit să-l prindă și rețină pe Radu Ionuț Toma (17 ani) cel care reușise cu câteva zile în urmă să scape dintr-o urmărire a polițiștilor.

În timpul audierilor de ieri, suspectul ar fi recunoscut mai multe fapte pe care le-a săvârșit pe raza municipiului și locul unde a ascuns bunurile furate, dar și noi nume care au fost la comiterea faptelor. Radu Ionuț Toma este suspect în peste 50 de spargeri de locuințe.


Îți mulțumim că urmărești materialele realizate de BDB News.

e-max.it: your social media marketing partner

Adaugă comentariu

ATENȚIE! BDB NEWS militează pentru exprimare civilizată și își rezervă dreptul de a șterge/edita comentariile care depășesc limitele limbajului civilizat, comit atacuri la persoană precum și comentariile cu tentă antisocială, caracter rasist sau xenofob.


Codul de securitate
Actualizează

0
0
0
s2sdefault
Top