Acest website folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor.

Opt persoane internate după ce au mâncat prăjituri la o cofetărie din Bârlad

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

Patru adulți și patru copii din Bârlad au necesitat internare și au fost diagnosticați cu gastroenterocolită acută, după ce li s-a făcut rău și au declarat că au mâncat prăjituri la o cofetărie din oraș.

În total opt persoane, dintre care patru copii, s-au prezentat la Spitalul Municipal „Elena Beldiman” acuzând grețuri, vărsături și diaree, după ce au declarat că au mâncat prăjituri la cofetăria „Berlin” din localitate. Trei dintre pacienții internați aparțin unei familii, doi dintr-o altă familie, restul fiind separați, câte unul.

În cauză există suspiciunea de toxiinfecție alimentară, Direcția Sanitară Publică Vaslui a deschis o anchetă în acest caz, recoltând probe de la unitatea respectivă.

Reprezentanții spitalului din Bârlad nu exclud posibilitatea ca la Unitatea Primiri-Urgențe să mai apară cazuri asemănătoare.


Îți mulțumim că urmărești materialele realizate de BDB News.

e-max.it: your social media marketing partner

Adaugă comentariu

ATENȚIE! BDB NEWS militează pentru exprimare civilizată și își rezervă dreptul de a șterge/edita comentariile care depășesc limitele limbajului civilizat, comit atacuri la persoană precum și comentariile cu tentă antisocială, caracter rasist sau xenofob.


Codul de securitate
Actualizează

0
0
0
s2sdefault
Top