Acest website folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor.

Marele premiu la Loto 6/49, de 2,6 milioane de euro, s-a câștigat la Bârlad!

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

Premiul cel mare la jocul de noroc Loto 6/49, în valoare de 2,6 milioane de euro a fost câștigat de un jucător din Bârlad. Biletul a fost jucat la o Agenție din centrul orașului.

Extragerea la Loto 6/49, din 31 august 2017, a adus premiul cel mare la Bârlad, unde norocosul biletului câștigător jucat la Agenția 37-004 (n.r.-lângă Cec Bank) a completat opt numere la întreg, prețul biletului fiind de 148,90 lei.

În afară de premiul la categoria I, posesorul biletului a înregistrat și 12 câștiguri de categoria a II-a și 15 câștiguri de categoria a III-a, valoarea totală a câștigului ridicându-se la 11.915.612,95 lei (peste 2,6 milioane de euro).

Câștigătorul are la dispoziție 90 de zile pentru a revendica premiul, conform regulamentului Loteriei Române.

Felicitări bârlădeanului norocos!

ACTUALIZARE. Posesorul biletului norocos la Loto 6/49 este omul de afaceri bârlădean Daniel Andrei, cel care în 2012 a candidat la funcția de primar al orașului.

 


Îți mulțumim că urmărești materialele realizate de BDB News.

e-max.it: your social media marketing partner

Adaugă comentariu

ATENȚIE! BDB NEWS militează pentru exprimare civilizată și își rezervă dreptul de a șterge/edita comentariile care depășesc limitele limbajului civilizat, comit atacuri la persoană precum și comentariile cu tentă antisocială, caracter rasist sau xenofob.


Codul de securitate
Actualizează

0
0
0
s2sdefault
Top