Acest website folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor.

PAGINĂ ÎN CONSTRUCȚIE!

DRAMĂ. Un cunoscut Vloger din Bârlad s-a stins la numai 29 de ani

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

Andrei Mihai Leuștean, cunoscut pe internet drept Tbo Pablo, foarte apreciat pentru clipurile-gag pe care le posta pe profilul său de socializare, a decedat astăzi într-un spital din Iași.

Informație trăsnet pentru cunoscuți și nu numai, la auzul decesului bârlădeanului Andrei Mihai Leuștean. Familia și prietenii acestuia au postat pe rețelele de socializare crunta veste, că tânărul de 29 de ani a pierdut lupta cu moartea, astăzi 28 octombrie 2017, în urma unei infecții generalizate. 

Tbo Pablo era extrem de cunoscut în mediul online pentru gag-urile pe care le posta și care adunau mii de like-uri. Profilul său de facebook era urmărit de peste 26.000 de abonați. Comentariile și mesajele de condoleanțe nu au întârziat să apară, foarte mulți punând postarea în seama unei glume.

Familia și apropiații au făcut apel la cei care l-au cunoscut să le înțeleagă suferința și să înțeleagă că de data aceasta, vestea morții lui Tbo Pablo, nu este o glumă așa cum poate ar fi fost de dorit, ci crunta realitate. Trupul tânărului va fi depus în cursul după-amiezii de luni la capela bisericii Sf. Mina (zona Gura Leului) din Bârlad.

Pe 17 noiembrie, Andrei Mihai Leuștean, ar fi împlinit 29 de ani.

Dumnezeu să-L odihnească!


Cotidian online din Bârlad! Îți mulțumim că urmărești materialele realizate bdbnews.ro. Ne poți susține și TU, distribuind știrile noastre.

e-max.it: your social media marketing partner

Adaugă comentariu

ATENȚIE! BDB NEWS militează pentru exprimare civilizată și își rezervă dreptul de a șterge/edita comentariile care depășesc limitele limbajului civilizat, comit atacuri la persoană precum și comentariile cu tentă antisocială, caracter rasist sau xenofob.


Codul de securitate
Actualizează

Comentarii   

Roxana
+2 #2 Roxana 30-10-2017 03:16
A avut hepatită, in urma căruia s au blocat arterele .
Citat | Raportează către un administrator
Bogdan
+4 #1 Bogdan 29-10-2017 10:59
Dumnezeu sa-l odihnească în pace și să-l aibă în grijă......
Citat | Raportează către un administrator
0
0
0
s2sdefault
Top