Acest website folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor.

VIDEO. Zboară gunoiule, zboară!

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

O mașină de colectare a gunoiului de la Compania de Utilități Publice (CUP) a fost filmată de un bârlădean aflat în trafic, cum împrăștia pe carosabil resturi din „încărcătura prețioasă” ce tocmai o transporta la marginea municipiului.

S-ar părea că nu e pentru prima dată când astfel de scene se petrec pe străzile municipiului Bârlad, când din mașinile CUP-ului cad resturi de gunoi direct pe carosabil sau pe trotuare. De această dată, un cetățean cu simț civic a filmat scena cu telefonul mobil și a ales să o facă publică, pentru a semnala neregulile despre cum se desfășoară transportul gunoiului chiar pe bulevardul care străbate Bârladul de la un capăt la altul.

Nu de puține ori, reprezentanții Primăriei Bârlad, în frunte cu edilul Dumitru Boroș, au participat la acțiuni de igienizare a anumitor zone devenite mici gropi de gunoi, din cauza bârlădenilor certați cu legea și păstrarea curățeniei. De fiecare dată s-a pus accent pe aplicarea drastică a sancțiunilor asupra celor prinși că aruncă în mod deliberat deșeuri în zone neamenajate. În cauza de față, cine pe cine amendează? Reprezentanții CUP-ului cunosc, probabil, că legea prevede acoperirea cu plase sau prelate încărcătura, pentru a nu o pierde pe drum. Sau se face excepție de la lege!?

Ca fapt divers, în mod ironic parcă, CUP-ul  încasează banii pentru colectarea gunoiului și pentru curățenia de pe străzile orașului. Cu alte cuvinte, ei fac mizerie, ei strâng. Dar pe banii noștri.


Cotidian online din Bârlad! Îți mulțumim că urmărești materialele realizate bdbnews.ro. Ne poți susține și TU, distribuind știrile noastre.

e-max.it: your social media marketing partner

Adaugă comentariu

ATENȚIE! BDB NEWS militează pentru exprimare civilizată și își rezervă dreptul de a șterge/edita comentariile care depășesc limitele limbajului civilizat, comit atacuri la persoană precum și comentariile cu tentă antisocială, caracter rasist sau xenofob.


Codul de securitate
Actualizează

0
0
0
s2sdefault
Top